Ugerne der gik 34-35-36

Muddi har været meget på havet.
Torske fiskeriet er stadig godt eller meget godt, dog har der været en enkelt tur hvor det ikke flød over af fisk. Muddi har også fået flere blæksprutter. en enkelt stor rød knurrehane. Der er stadig makreller på dagsturene. lidt fjæsinger er der kommet, lidt sej ,lubber og langer er der også kommet.

Bodil har været på havet det meste af tiden. bl.a. en ugestur hvor vi blev blæst op i Skagerrak, det kom der 2 nye Danmarks rekorder ud af. Først fik Torben, en guld laks på 530g. det er en utrolig flot fisk når den lige kommer op af vandet. 15min. senere fik Allan en stor fin blåkæft på krogen, 1090g. Øvrige fisk på den tur var der en del pighaj, lubber, sej, torsk, langer, makreller og hvillinger.

Vi har også været på en 4 dagstur efter langer og sej. Det blev en tur vi sent vil glemme, der blev fanget 34 stk. fisk over 10kg. hvor Erik fik de 2 største på 17 og 21,5kg.

Vi har også været på mange 20 timers ture alle med meget godt fiskeri.

Ny båd rekord I sild er det også blevet til, Michael fik en på 250g.
Vi fortsætter den gode stime med at fange store fisk. vi har fået rigtig mange store langer op til 23kg. masser af stor sej op til 14kg. mange måler torsk op til 16kg. godt med lubber op til 5,5kg. masser af makreller over 1 kg. lidt kuller. hvilling. rødspætter. hornfisk. issing.

Vi håber vejret vil være godt en månedes tid mere så skal vi nok regne med det bliver efterår igen.