Ugerne der gik 30-31-32

Muddi har været meget på havet i ugerne. Der er sejlet mange dags ture og makrel ture, det er også blevet til 2 dags ture.
Torskefiskeriet har som vanligt været meget godt hele tiden, største torsk på muddi blev 20kg. Der er også fanget mange sej op til 9 kg. en del langer op til 8 kg. lubberne har også vist sig op til ca. 4kg. masser af makreller med mange op til 1kg. alle de knurrehaner man lyster. De sidste par makrel ture ved land har dog ikke givet de store mængder.
Bodil har været på havet hele tiden, vi har været på årets eneste haj tur. Kristian havde en sildehaj på krogen men den ville ikke fanges, han fik dog lov til at se hajen så det var tæt på at lykkes. Vi fik fanget en del pighajer op til 7,6kg.
Der er også blevet fanget godt med katte op til 8kg. der er også blevet fanget godt med torsk med mange målere op til 16kg.
Der er blevet fanget helt tosset mange store langer de største på 21kg og 23kg.
Sej fiskeriet er et kapitel for sig selv, der er fanget rigtig mange sej over 10kg. med de største på 14kg. vi har også fanget godt med makreller og mange over 1kg. det er også blevet til ny bådrekord på 1,16kg. lidt kuller op til 2 kg. lidt hvillinger. nogle få rødfisk. 3 brosmer op til 5,5kg. mange knurrehaner. lidt issing. 1 rødspætte. 1 fjæsing. 1 tobis.
Så 3 fantastiske gode uger og vi er klar til at fortsætte den gode stime.