Fangstrapporter

test

Årets fisketur

Vi var 10 mand, som alle har været med på en hel del dagture, men nu havde vi besluttet, at prøve med en 20 timers tur- hvilket vel nok er det bedste vi har gjort nogensinde i den henseende !!! Vi var utroligt heldige med vejret, årstiden taget i betragtning – 4 – 5 m/s og landede i løbet af dagen ca. 800 kg. torsk … Continue reading Årets fisketur »

Fisketur til Texas efter alligator gedder i oktober 2011

Henrik og jeg så for et års tid siden en udsendelse om fiskeri i tv efter alligator gedder. Bagefter så vi på hinanden og sagde: sådan en vil vi fange. Inden dagen var gået, havde vi bestilt en tur til Texas, over til Kirk Kirkland som er ”mester alligator gar”, ( alligator gedde mester). Vi rejste fra Billund søndag morgen og var i Houston Texas … Continue reading Fisketur til Texas efter alligator gedder i oktober 2011 »

48 forrygende timer på Muddi d. 11. og 12. maj – 2011

Jeg skal lige skynde mig at sige ”Muddi” ikke er min kones kælenavn, men navnet på en turbåd i Hvide Sande. Jens Geisler og undertegnede havde booket en 2-dages tur på ovennævnte turbåd og stillede op på havnen ved 22-tiden tirsdag d. 11. maj. Det første Jens gjorde da han så de mange lystfiskere på molen skovle sild ind, var at handle om nogle agnfisk … Continue reading 48 forrygende timer på Muddi d. 11. og 12. maj – 2011 »