Ture

havkatVragture

Jeg laver nogle spændene vragture med M/S Bodil, jeg kan tilbyde fra  20 timer og til 8 døgn.

På 20 timers turene fisker vi hovedsalig efter torsk og langer,og i foråret også efter havkat. Vi har som regel gerne flere målere (fisk over ti kilo ) med hjem fra disse ture.

Flerdags turene  giver noget helt andet fiskeri fordi vi kan komme længere ud på havet.Vi fanger mange havkatte og rigtig mange store langer og sej på disse ture, derimod fange vi ikke så mange torsk. Af andre arter vi fanger kan nævnes kuller, lubber, knurhaner, brosmer, rødfisk, havtasker, kulmule eller helleflynder.


Hajture

Prøv at tage med på en super fisketur efter Danmarks vildeste fisk, nemlig sildehajen.Vi har haft stort held til at fange den, foreløbig største taget på stang er på hele 47 kg.fanget i 2009. Vi har sat 4 dk. rekorder på sildehaj indtil nu,skal du være den næste til at sætte rekord.

Turen foregår med M/S Bodil, der er udstyret med køjepladser til 12 betalende gæster, samt alt påkrævet sikkerhedsudstyr til chartersejlads i området, hvor der fiskes.Der er puder og dyner ombord, men man kan med fordel medbringe egen sovepose. Der er naturligvis toilet ombord, men ingen bruser/bademulighed.

Fiskeriet foregår i foråret ved ”Dogger Banke” som ligger ca 180 sømil fra Thyborøn, og når vi kommer hen på sommeren foregår fiskeriet ved ”Fisker” ca 100 sømil fra Thyborøn.

Da sejltiden på disse ture er forholdsvis lang, ca 24 timer til Dogger Banke og ca 12 timer til positionen i ”Fisker”. Er turenes varighed sat til minimum 3 døgn.

Prisen for Hajturene er 1100,kr pr deltager pr døgn, Dette inkluderer fuld forplejning med drikkevarer til maden (ca. 3-4 øl/vand pr dag, pr deltager). Har man specielle behov for forplejning, ekstra drikkevarer, slik, chips etc. bør man selv medbringe dette.

Vi fanger selv agnfisk til krogene og “Rubby Dubby”.Grej til Hajfiskeriet såsom Stænger, Hjul, Stålwier forfang mm, kan købes i butikken inden afgang.For yderligere oplysninger om turene, tilmelding og spørgsmål om grej mm. – ring til mig på Tlf 97 83 27 66.


Grønlandshajer i Boknafjorden Norge

Turen der vare 6 døgn går til den smukke Boknafjord på den Norske Vestkyst,her anker vi op og fisker på ca 500 meter vand.Der bliver ca 4 døgn til at fiske i inden vi igen sætter kursen mod Thyborøn.

Det er primært de store hajer vi fisker efter, men der er også gode muligheder for at fange monster store lange og brosmer. Der er også fine chancer for store rokker, og i det øverste vandlag kommer der jævnlig store stimer pighaj som der også kan fiskes på, så der skulle være basis for et godt og varieret fiskeri.
Der agnes med regnbueørreder på ca. 3 kg..der er 2 kroge på hvert forfang og agnen skiftes hver 4 time, jeg har haj forfang med til alle så det skal du/i ikke ud og købe da de er noget specielle.
Vi sejler forfangene ud i en vifte fra båden med en gummibåd for at der ikke skal blive linekludder med naboen, det fungere rigtig godt.Når der er en der får haj på hiver alle mand deres grej op for at der ikke skal blive problemer med linerne.
I 2010 fik vi 4 stk. på 200-600-700-og 880 kg, hvoraf den sidste var en verdensrekord.
Prisen for turen er 7000 kr. inkl. Mad, drikke og agn.
Forplejningen består af varme rundstykker til morgen, brød og pålæg til frokost samt varm mad til aften. Øl,vand og kaffe/the er ad libitum.