lidt nyt fra bodil

Steen Lyngsø14 timer

Så er jeg kommet hjem fra endnu en fantastisk tur på Nordsøen. Vi var på en 4 dages tur med Per på “Bodil”, og målet var primært nogle store langer i det dybe vand.
Den første dag var der også perfekte forhold og vi fik da også nogle rigtig fine fisk på op til 19 kilo ombord.
Vinden skulle dog tage til, men som altid havde Per en plan i baghånden. Vi satte kursen øst over og her skulle vi fiske både på dybt og lavere vand. Vrag efter vrag blev gennemfisket og fiskeriet kørte fint.

Om morgenen på turens 3. dag, havde Per en plan om at vi skulle fiske efter sej over noget stenbund. Der var dog ikke mange sej på pladsen, men i stedet blev der taget et par kulmuler.
Når der er kulmuler på pladsen, er der som regel flere, så nu blev der rigget om til “muler”
De næste timer vil vi sent glemme, for vi kom til at opleve et fiskeri efter kulmuler, som man meget sjældent kommer ud for.
Jeg havde inden denne tur aldrig fanget en kulmule, trods flere ture efter denne fisk, men da dagen var omme, havde jeg hele 14 kulmuler på listen. 
En fantastisk dag og et særdeles underholdende og spændende fiskeri.

Onsdag nat blev kursen atter sat mod Thyborøn og efter lidt fiskeri efter mindre fisk tættere på land, gik vi atter til kaj sidst på torsdagen.

Jeg kunne se tilbage på 4 fantastiske dage på Nordsøen i godt selskab og med et dejligt varieret fiskeri.
En stor tak til alle deltagerne for nogle gode dage og ikke mindst tak til Per og Ole for endnu en minderig tur ombord på M/S Bodil ?