Glædelig jul og godt nytår

Thyborøn julen 2015

Glædelig jul og godt nytår

Merry Christmas and Happy new year

Frohe Weihnachten

Så er det atter tid til en julehilsen her fra Thyborøn.

Året 2015 blev året hvor forår og sommer aldrig rigtig kom til vestkysten. Det blev til mange ture, i noget vejr, som godt kunne ønskes bedre. Men vi havde dog også mange ture, hvor alt kunne lade sig gøre. Fornøjelsen er dog størst, når alle på hele turen, er friske og ikke søsyge.

Fiskeriet i år har været jævnt godt hele tiden. Der er blevet fanget mange torsk på de fleste ture. Vi har ikke set de helt store torsk, men vi har fået mange på 10-20kg.

Langer har vi også fanget mange af, flere over 10kg. og en hel del over 20kg.

Vejret til katte fiskeriet drillede os, det meste af tiden, men vi kunne da få en dag i ny og næ. Vi kom op på 450stk. i år med den største på ca.12kg.

Året 2015 blev året, hvor vi fik mange DK rekorder. Rekorden i den lille rødfisk, blev slået i alt 5 gange det blev Johan der sluttede med én på 620G.

Vi fik også en ny DK rekord i havål det var Peter der fik én på 3,6KG.

Sej fiskeriet har også været godt i år, mange fine fisk over 10KG.

Efteråret bød også på mange blæksprutter, de blev taget op til 3KG.

Vi fangede den første makrel i april måned og den sidste i oktober måned. Så lang en makrel sæson har vi vist aldrig haft før.

I august måned ville motoren i M/S Muddi ikke mere. Det tog os en måned så var en ny motor klar til sejlads. Det kan nok ikke gøres hurtigere.

Birger har også i år formået at gøre Muddi til en super god lystfiskerbåd. Det er en stor fornøjelse at høre de positive tilbagemeldinger fra alle jer der sejler med ham.

Vi har også i år haft mange af jer i butikken, til en lille handel. Det skal i have en stor tak for. Bodil synes stadig det er rigtig sjovt når I kommer indenfor og får en snak.

Herfra vil vi gerne takke for endnu et godt fiske år. Det er stadig jer der gør det hele muligt og rigtig sjovt.

Vi vil herfra ønske jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

På gensyn til nye store fiskeoplevelser i 2016

Hilsen Bodil og Per