Glædelig jul og godt nytår

Glædelig jul og godt nytår.

Merry Christmas and Happy new year

Frohe Weihnachten

Så er det atter tid til en julehilsen her fra Thyborøn.

Året 2016 blev på alle måder et rigtig godt fiske år, vejret har meget af tiden været rigtig godt men der har da også været ture hvor det har været mere uroligt men sådan er det danske vejr.

Fiskeriet i år har været en stor fornøjelse godt med fisk til alle der har dog også været enkelte ture hvor fiskene ikke ville bide på krogen. Der er blevet fanget mange torsk over de 10kg med den største på 17kg. Vi har igen i år fanget mange store langer op til 23kg.

I år havde vi meget held med katte fiskeriet. Vi fik en del over de 10kg med den største på 11,5kg det vil vi prøve at gentage i 2017

Året 2016 gav igen DK rekorder Paw fik en tærbe på 1,7 kg Per fik en småplettet rødhaj på 860G. Frank fik sat ny rekord på den lille rødfisk 630G.

I år startede sej fiskeriet rigtig godt vi fik mange over 10kg men da vi så for alvor skulle til at fiske efter dem var de svømmet deres vej. Vi håber de kommer tilbage i 2017.

Efteråret bød også på mange blæksprutter, de blev taget op til 3KG.

 

Vi fangede den første makrel i april måned og den sidste i december måned. Så lang en makrel sæson har vi vist aldrig haft før.

 

Birger har også i år formået at gøre Muddi til en super god lystfiskerbåd. Det er en stor fornøjelse at høre de positive tilbagemeldinger fra alle jer der sejler med ham.

Igen i år har der været en god fast kundeskare i grejbutikken. Det skal i have en stor tak for. Bodil synes stadig det er rigtig sjovt når I kommer indenfor og får en snak.

Herfra vil vi gerne takke for endnu et godt fiske år. Det er stadig jer der gør det hele muligt og rigtig sjovt.

 

Vi vil herfra ønske jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

 

På gensyn til nye store fiskeoplevelser i 2017

 

Hilsen Bodil og Per