Ugerne før uge 16 – 2014

Uge 15

Så har vi haft en uge mere hvor vi har været på havet .

Muddi har været ude på både dags-ture og flerdags ture. Der har været rigtig godt fiskeri på alle turene.

Der er fanget rigtig mange torsk op til 8 kg. lidt sej op til 8kg. lubber op til 5 kg. langer op til 5kg. lidt kuller. knurhaner. og en enkelt kat på 2kg.

Så en rigtig god uge igen til Birger og Heino.

OLYMPUS DIGITAL CAMERABodil har også været på havet, bla. en 3 dags tur, hvor vi brugte den første dag oppe i en norsk fjord da det var kuling ude i havet. vi fik fanget en del sej på ca 45cm og en del torsk op til 5 kg. 1 glyse og en hvilling. samme aften fik vi gang i grillen hvor kokken lavede store bøffer og lammeryg, det fik han meget ros for fra alle de gæve lystfisker. Næste morgen hev vi ankret og sejlede ud i Nordsøen for at begynde fiskeriet for alvor. De sidste 2 dage fik vi mange og store fisk. Det blev til mange sej med flere målere op til 11,4kg. mange langer op til 19,1kg. 8 stk. katte op til 7,5kg. mange torsk med flere målere op til 13kg. Der var 1 vrag hvor vi fik ca. 30stk. lubber op til 6,1kg. der var også lubber i mange andre vrag. Lidt knurhaner har vi også fået. Jeg fik også en klam slimål fanget på en 3krog. Porno erik fik en side gevinst. Da han hev en stor sej op sad der en lampret på ca.50cm suget god fast i siden på fisken , den kan i dag ses på akvariet i Thyborøn.

Vi har også været på 2 torsketure begge med rigtig godt fiskeri.

Sidste nyt fra saltvands put&take i Thyborøn, det er åbent fra i dag. Der er sat mange torsk ud op til 4,5kg. de er fanget på muddi. der er også sat rødspætter, pighvarre , og sej ud.

Vi håber det bliver godt vejr igen inden længe så vi kan komme på nye eventyr med jer.

 


Uge 14

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMuddi har været på havet flere dage i ugen, alle dage med rigtig godt fiskeri. Der er fanget godt med fine torsk 2-9kg. Der er fanget langer op til 5 kg. lidt sej. lubber op til 4,5kg. en enkelt rødspætte. lidt knurhaner og en hvilling..

Bodil har også været ude flere dage alle dage med mange fisk , torsk op til 10 kg. nogle få lubber på 4,5kg. en enkelt lange.

Det går stadig super godt med at fange fisk på alle pladser, så må vi se hvad vi får på dækket i denne uge.

 


Ugen der gik uge 13.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASå har vi været på havet for alvor, det blev til 3 dage med super godt vejr og lige så godt fiskeri.

Birger er kommet rigtig godt i gang med Muddi. De har haft meget godt fiskeri i 3 dage, hvor det mest har været torsk på ca. 2-4kg.

Bodil har også været ude 3 dag, alle dage med super fiskeri: Det var også torsk på 2-6 kg. med største på 9 kg. en lange på ca. 3 kg. fik vi også.

 


Uge 11

Så er vi kommet i gang med at fiske igen efter en lang og blæsende vinter.

Muddi og Bodil er begge blevet gået efter og malet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMuddi har fået en stor omgang da den trængte meget, Muddi var jo lejet ud i 2012-2013 med den aftale at skibet skulle holdes i god stand, det havde vi åbenbart ikke samme syn på. Nu er Birger blevet skipper på Muddi og jeg er helt overbevist om at der er kommet andre boller på suppen.

På Muddi er der kommet nye tykke madrasser i alle køjer. Skibet er blevet malet over alt, is boksen er blevet renoveret med nye skære plader, gummilister og støddæmpere på lågene.

Bodil er også klar til en god lang sommer. Vi har fået lavet senge heste i de øverste køjer, de ligger under madrassen og kan findes frem efter behov. Pladen skal stikkes ned mellem madrassen og køjekanten så skulle selv den mest flyvske lystfisker blive på hylden.

Bodil har været på havet 2 gange i ugen. Der har været noget super godt fiskeri, med masser af torsk på 2- 6 kg. største på ca. 8kg. en enkelt luppe til turens yngste mand Troels på 9 år.

Muddi har en tur onsdag. 19-3 0700-1500 der er ledige pladser på denne tur.

 


JULEN 2013

Glædelig jul og godt nytår.

Frohe Weihnachten und ein guten Rutsch ins Neue Jahr.

Merry Christmas and a happy new year.

Så er der snart gået et år igen, og det er blevet tid til den årlige julehilsen herfra Thyborøn.

Det har været et fantastisk godt fiskeri år.

Både Muddi og Bodil har haft mange gode fisketure. Selvfølgelig har der været enkelte ture som ikke var som vi kunne håbe på, med sådan er det jo når det er naturen vi kæmper med.

Bodil har ikke fået nogle DK. rekorder i år men vi var tæt på. Det var en sej som Martin fik på 16kg. Ligeledes fangede Martin en stor rød knurrehane der var 135g fra DK. rekorden.

Karsten kok fik fingrene i en lange. En ny båd rekord på 23kg. Frank fik en stor rødspætte på 2,2kg. Stener fik en ulk på 480g.

Ellers må jeg sige at I har været utrolig gode til at fange havkatte. Vi kom langt over 1000stk. Det er nok mere en det dobbelte af, hvad vi plejer at fange på et år. På et enkelt vrag fangede vi over 100stk. Den største havkat i år vejede 10,2 kg, jeg kan ikke huske, hvem der fangede den. Jeg tror det var én fra Højslev.

Langerne var længe om at komme i forårs humør, men bedre sent en aldrig, Der var mange og store langer i år.

Sej fiskeriet har været helt vildt. Vi har kun haft én tur, hvor vi ikke fik måler sej, ellers var der mange sej på over 10kg. på, hver tur. Jeg glæder mig rigtig meget til fiskeriet til næste år.

Torskene har også været ret godt med, men det kolde vand gjorde at de store torsk blev oppe i det varme vand til midt på sommeren.

I år har vi fanget 7 stk. havtasker op til 7kg.

Makrellerne har også været et kapitel for sig. Jeg har aldrig set så store forekomster af makreller. De var overalt og i ekstreme mængder. Vi håber de kommer igen i 2014.

Muddi har også fisket godt, det meste af tiden, men der er jo ikke helt så mange muligheder for at komme ud til de store fisk når der kun sejles i 8 timer.

Ivan har også haft nogle gode langture med masser af torsk, katte, og langer.

Så har der også været nogle super gode ture efter makreller.

Ivan har valgt at sige op fra 1-12 2013. Det er vi kede af. Samarbejdet med Ivan, hvor han lejede båden og hvor vi stadig stod for bookingen gik jo fint. Men fra næste år har vi igen selv skibet og vi har fundet en rigtig go´ mand til at sejle båden. Det er Birger Jørgensen fra Esbjerg. Der er nok nogen der kender ham. Han er én af Vestjyllands største lystfiskere.

Vi håber I vil tage rigtig godt imod Birger.

Vi skal have begge skibe til Hvide Sande Skibsværft, her efter nytår. Så får de den store tur med maling og hvad der nu ellers skal laves. Jeg får også lavet senge heste i de øverste køjer på Bodil, Jeg har hørt at der er et par fiskere der har forladt deres varme dyner i utide!!! Det kan vi ikke have.

Vi er meget glade og taknemmelige for jeres altid glade og fornøjelige måde at være på, Det gør det altid sjovt at komme på havet og jage fisk af alle arter.

Her til sidst vil vi takke jer for året der er gået og ønske jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Vi ses i 2014 til nye store eventyr.

De kærligste fiskejulehilsner

Bodil og Per

PS. Til oktober 2014 laver vi en fisketur til Mogán på Gran Canaria. Der er plads til 8 mand, Jeg er selv med på turen, Hvis du er interesseret så ring til mig. 97 832766.


Uge 48

Bodil har været på en 20 timers tur i ugens løb.

Der blev fanget jævnt godt med torsk i alle størrelser, med den største på 12,5kg.

lidt små sej og en enkelt knurhane kom der også.

Månedens fisk gik til Jesper Olesen fra Rødding med en torsk på 12,5kg.

Jesper vinder et ophold på Tambohuse kro, tillykke med det.

Vi må se hvornår vi får vejr til at komme på havet igen det ser noget blæsende ud den næste tid.


Uge 47

Muddi har været på havet, med meget godt fiskeri, med flere målere, største torsk 14kg.

Der var også godt med langer op til 8 kg. en enkelt kuller og lidt sej.


Uge 42

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMuddi har været på havet flere gange i ugen, fiskeriet har været godt, med torsk op til 11kg. lidt små sej. Der er stadig makreller. en blæksprutte og en del knurhaner.

Bodil har også været på havet flere gange, alle gange med godt fiskeri. Der er blevet fanget en del målere med største på 11,5kg. 4 blæksprutter er der også kommet. Mange makreller, lidt grå og røde knurhaner, lidt sej og langer, et par lubber er der også kommet.

Der er kommet mange sild ind i Thyborøn kanal så de kan fanges på stang fra molen.

 


Uge 38-39

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMuddi har været på havet mange gange, både korte og lange ture.

Der er blevet taget store fine torsk på de lange ture, med mange målere op til 12,5kg. Torskene på dagturene er krympet noget i størrelse, men det gør de altid her først på efteråret, men der kommer nok snart større fisk ind igen.

Der er også fanget mange sej med flere målere op til 11,5kg.

En del langer op til 6 kg. lidt lubber op til 4 kg. der er stadig mange makreller, masser af grå knurhaner. 1 blæksprutte er der også kommet på dækket.

Bodil har også været på havet. Der har været godt med store torsk med den største på 15,6kg. mange langer op til 9 kg. rigtig mange sej op til 12 kg. lidt kuller op til 1,8 kg. Rødfisk, blæksprutte, rødspætter, grå knurhaner og 3 stk. store røde knurhaner samt rigtig mange makreller op til 1,150kg. en del lubber op til 3,5 kg. en flot havtaske på 6,2kg.

Det gode fiskeri ser ud til at fortsætte så må vi se om det gode vejr også bliver ved.

Månedens vinder af et gavekort til Tambohuse kro blev Leif Andersen, med en fin torsk på 15,6 kg. tillykke med den fine fisk.

 


Uge 37

Muddi har været uge flere gange i ugen.

Det er blevet bedre med torskefiskeriet igen, og der har været godt med torsk op til 10,8kg. Der er stadig mange makreller, lidt lubber op til 4 kg. og en del små sej.

Bodil har også været ude flere gange i ugen alle dage med meget godt fiskeri.

Vi har været ude at fiske efter torsk et par dage, hvor der har været jævnt godt med fisk, med de største på 12,2kg.

Vi har også fanget mange sej op til 8 kg. rigtig mange langer op til 9 kg. 1 kat. lidt kuller op til 1,5kg.mange grå knurhaner, og et helt skib fuld makreller med mange op til 1 kg.

Nu ser det ud til at efteråret er ved at banke på døren så vi må se hvornår vi får vejr til at sejle igen.

I den sidste uge har vi haft en elev med fra Kalunborg. Niels ville gerne opleve hvordan det var at være besætning på Bodil og det fik han lov til. Niels kom frem til at det faktisk var meget opslidende, ingen eller lidt søvn dag efter dag, besætning der jagede rundt med ham, så skulle der renses fisk så skulle der skindes fisk, så skulle der gøres rent, mad skulle der også på bordet til gæsterne, men når man sådan har slidt en hel dag, så bliver det jo dejlig at sove hele natten men ak, det ville søren og skipper også, så Niels kunne få 2 timer på køjen.

Tak Niels for en hyggelig uge, du blev stærkere for hver dag der gik , så nu må du få hvilet ud i fred og ro hjemme i din egen seng:)


Uge 36

Muddi har været på flere dagsture i ugen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFiskeriet har været lidt vigende i denne uge, hvor torskene er trukket ud på sandbunden, men de skal nok komme ind på stenene igen, vi skal bare have noget blæst til at rykke rundt med dem. Der er stadig mange makreller og grå knurhaner. I denne uge har Muddi fanget flere store røde knurhaner op til 1 kg. hornfisk er der også kommet på dæk samt lidt sej og lubber.

Bodil har været ude flere gange i ugen.

Vi har haft meget godt fiskeri på alle ture, med mange store torsk over 10kg. største på 13kg som vi har fået en del af. Langerne har vi også været gode til, med mange over de 10kg. største på 14kg. sejene har vi også været oppe og fiske efter. Største i denne uge blev på 13,4kg. lidt kuller har vi også fået op til 1,8kg. en rødfisk. vi fik også 11 stk. havkatte op til 9,9kg.

så atter en rigtig god uge med en masse dejlige fiskeglade mænd.

 


Uge 34-35

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMuddi har været ude mange gange i ugerne. Der er stadig godt med torsk, og der er fanget en del måler op til 13,5kg. ellers er det torsk fra 2 til 4 kg. der er flest af. Der er også fanget lidt kulmuler op til 5,5kg. en hornfisk. mange makreller og knurhaner.

Den 29-8 havde Muddi problemer med tilstoppede olierør så motoren kunne ikke køre, de sidste 5 sm blev de slæbt hjem af redningsbåden her fra Thyborøn. Nu er alle rør gjort rene så alt er ok. igen.

Bodil har også været på en del ture i ugerne. der er fanget mange langer og STORE langer. Karsten kok har sat ny bådrekord med en lange på 23,0kg. vi fik også langer på 18kg 17,4kg 15 kg 14 kg. 13kg 12kg 11kg og i 10kg klassen. Der er stadig godt gang i sejene med mange over 10kg. Største på 14kg. vildt mange makreller med en del op til 1 kg. godt med grå knurhaner. et par brosmer op til 4 kg. lidt rødfisk, kuller op til 2 kg. mange torsk med en del måler op til 14,5kg.

Så igen et par rigtig gode uger med fiskeri.

Vi har startet en 2 dagstur op efter sej og langer, der er stadig ledige pladser, det er med bodil 5-6-09

 


Uge 33

Muddi har været ude flere gange i denne uge alle ture med rigtig godt fiskeri. der er fanget mange sej op til 9,5kg. lidt langer op til 6kg. mange store torsk over 10kg. med største på 13,5kg der er stadig mange makreller. lidt grå knurhaner. få lubber op til 4kg.

Bodil har været ude 1 gang i ugen også med godt fiskeri, med fine torsk op til små 10 kg. en del sej op til 8 kg. lidt makreller. 2 stk. lubber op til ca. 5kg. og et par små langer.

Så vi fortsætter bare det gode fiskeri i nogle uger frem


Uge 31-32

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVi har været ude og sejle alle dage, de sidste 2 uger, så der er blevet fisket meget.

Muddi har mest haft dag-ture og makrelture, men en 20 timerstur er det også blevet til. Der har været meget liv i havet både torsk, makreller og store sej.

Største torsk på 12kg. største sej  på 11kg. en del langer op til 8 kg. mange grå knurrehaner. lidt lubber op til 3,5kg.og så alle de makreller folk vil fange.

Bodil har været på mange langture, alle med super godt fiskeri. Sej fiskeriet er helt fantastisk i år. Alle dage med flere fisk over 10kg. med den største på 16,0kg.

Torsk er der også mange af, dem har vi dog ikke fisket meget efter den sidste tid, men der kommer en del sammen med sej fiskeriet, vi har også fået mange måler-torsk med den største på 13,5kg. Langer har vi også fået mange af, også med flere målere op til 12,5kg.en del lubber er der også fanget op til 5kg. Et par fine rødspætter har også set dagens lys. lidt fine kuller op til 1,7kg. et par rødfisk. en sild, og mange makreller med flere op til 1 kg. og en enkelt fjæsing.

Vi satser på at det fine sommervejr vil fortsætte et par måneder mere.

 


Uge 30

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMuddi har været ude alle dage i ugens løb, det har været både torske- og makrel ture, med godt fiskeri hele ugen.

Der er fanget godt med torsk op til 9,5kg. mange makreller, grå knurhaner, lidt lubber, en masse små sej. og ugens speciale, en stor fin sort hummer.

Bodil har været på en 5 dagstur efter lidt af hvert bl.a. Ca. 100 pighajer op til 7 kg. mange makreller og knurrehaner. masser af store fine torsk med flere målere op til 12,5kg. mange langer op til 9 kg. Lidt sej op til 5 kg. lubber op til 4,2kg.

Atter en god uge, vi fortætter bare den gode stime.

 


Uge 29

Så er der gået en uge igen med godt fiskeri.

Muddi har været ude på 20 timers-ture og dagsture, alle med godt fiskeri.

OLYMPUS DIGITAL CAMERADer er fanget godt med fine torsk op til ca. 11k g. lidt kuller, lubber,sej, langer, knurhaner og makreller.

Bodil har også været ude flere gange alle med supre godt fiskeri.

Der er fanget mange måler torsk i ugens løb.  3 stk. til Lars på en dag med største på 13,5kg. mange fine lubber op til 6kg. Vi røg også i en stime sej, alle dem vi gad hive op med største på 8 kg. Mange langer op til 9kg. en del kuller op til 2,3kg. 1 rødspætte. en del knurhaner, Lidt makreller, 2 kulmuler op til 5,9kg. 1 rødfisk, lidt hvillinger, nogle store tobis.

Så en rigtig god uge hvad fiskeri angår. Vejret har været noget blandet, men vi har dog kunne fiske hver dag,

Vi havde den store glæde at have 2 drenge med og deres onkel på en 20 timerstur, de fik alle de fisk de havde drømt om. Jeg ligger lidt film ud senere hvor en 11 års dreng fisker så han var ved at gå I brædderne, mange voksne kunne lære noget af ham ang. vilje og stædighed. Sidst på dagen sluttede han af med 2 tribler og en duble af store torsk, og det var fra 60 meter vand. Det skal så siges at han kom ind I styrehuset da vi begyndte at sejle hjem, han satte sig I stolen og der gik ikke 2 min så var øjnene lukket I og han fik en velfortjent søvn.

 


Uge 28

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMuddi har været på en del dagture, alle med godt torskefiskeri op til 10kg.

Der er også fanget en del makreller og grå knurhaner, lidt sej og lubber.

Bodil har også været ude i ugen, hvor vi fik årets første kulmuler, alle store og flotte op til 8,5 kg.

Der har også været godt gang i torskene, med mange måler på til 12,9kg. lidt sej op til 3 kg. en del lubber op til 5 kg. en rødspætte, en stor hvilling, en del makreller og knurhaner, så atter en uge med godt fiskeri.

 


Uge 27

Muddi har været på mange ture i ugens løb, alle med godt eller meget godt fiskeri. Der bliver stadig fanget godt med mellem store torsk, men også en del i den gode ende af skalaen, med ugens største torsk på 10 kg. Der er også blevet taget en del langer op til 8 kg. en havkat på 4 kg. mange kuller op til 1,5kg. lidt sej og lubber. mange knurhaner og makreller, så atter en god uge for Muddi.

Bodil har også været ude hele ugen, og med godt fiskeri. Det blev til 85 stk. katte op til 8,3kg. 2 stk. pighaj. 1 rødspætte, mange langer op til 9 kg. lidt sej op til 4 kg. en del lubber op til 5 kg. mange grå knurhaner . lidt makreller, et par kuller en stor hvilling. Så også en super god uge på Bodil.

Vi har været på årets første muletur, men vi blev til nogle hængemuler, for vi så dem ikke, der har desværre ikke været mange muler i år, det vil jeg også mene der er pga. det kolde vand.


Uge 26

Muddi har været ude på en 2 dags-tur og 2 dags-ture med super godt fiskeri, masser af store langer op til 9,5kg. lige så mange store torsk, med 5 stk. målere op til 13,5 kg. lidt lubber op til 4 kg. en del makreller og grå knurhaner.

Bodil har været ude med biologer i 2 dage for at se på havbundens stenrev, vi kan sige at der hvor vi var så det meget godt ud, med masser af liv på senene og en masse fisk. Vi så mange torsk, rødspætter, rødtunger, havkarusser og taskekrabber.

Bodil har også været på en 2 dags-tur der blev forkortet pga. blæst. Der var godt med torsk op til 7 kg. en del langer op til 7 kg. lidt sej op til 3 kg. lubber op til 4 kg. grå knurhaner og lidt makreller.

Vi sejler på en 4 dags-tur søndag aften, det bliver nok den sidste rigtige katte tur i år. Der er 1 ledig plads tilbage, hvis det kunne friste. Vejret ser super godt ud til turen, så er der en der vil fange katte, så er det nu.


Uge 25

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMuddi har været ude på et par dagture. Der har været godt torskefiskeri med største på ca.7 kg. Der bliver også mere gang i makrellerne for hver dag der går. De grå knurhaner er der også godt gang i.

Bodil har været ude fler gange i ugen, alle med meget godt fiskeri. Der er fanget godt med fine torsk op til 10,1 kg. lidt lubber op til 3,5 kg. sej op til 4 kg. et par katte op til 5 kg. mange grå knurhaner , makreller, kuller, hvilling, en del langer op til 8 kg. så igen en uge som gik godt.

 


Uge 24

Muddi har været ude fler gange i ugen, alle med godt fiskeri. Det er mest torsk der er blevet fanget med største på 9 kg. lidt sej og lubber. en del langer op til 8 kg. Der er ved at komme godt gang i makrellerne. Et par rødspætter er der også kommet.

Bodil har også været på havet alle dage med godt fiskeri. Der er taget godt med katte med største på 9,75 kg. mange langer op til 9,5 kg.lidt lubber op til 3,5 kg. en del sej op til 5 kg. godt med kuller op til 1,5 kg.mange torsk op til 10 kg. nogle rødspætter op til 2,2 kg. rigtig mange isinger i en meget god strøelse op til 500g. rigtig mange grå knurhaner op til 500g. mange makreller. 3 stk. ulke.

Igen en god uge vi håber vi kan fortsætte sådan i lang tid.


Uge 23

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMuddi har været på flere ture i ugen, alle med godt fiskeri. Det er blevet til 15 stk. havkatte op til 9,5 kg. mange fine langer op til 12 kg. godt med torsk op til 13,5kg. lidt sej op til 5 kg. lubber op til 4 kg. makrellerne er også ved at komme i gang. De grå knurhaner er også ved at få isen af finnerne, så en rigtig god uge på Muddi.

Bodil har været på en 4 dagstur og en dagstur, begge med godt fiskeri. Der er fanget hele 163 skt. havkatte, det er stor ny bådrekord, største kat på 9,7kg. mange langer op til 10 kg. lidt sej op til 4 kg. et par lubber op til 4 kg. 5 stk. brosmer op til 4 kg. mange rødfisk, lidt kuller, makreller, og en del torsk har vi jo også fanget, op til 9,6kg. Så også en super uge til Bodil.

 


Uge 22

Muddi har været ude et par gange mere her i ugen, alle med meget godt torskefiskeri. Nu er der godt gang i fiskeriet på sten, hvor det er blev til et par målere op til 11kg. lidt langer og sej. lubber op til 4 kg. og en fin rødtunge.

Bodil har også været ude et par gange mere i ugen. Vi fik årets første måler kat på 10,2 kg. samme vrag kom der en på 9 kg. Langerne er endelig kommet til live nu, og de store er også kommet med i kampen, med største på 13 kg. En del pæne torsk er der også kommet, op til 11 kg. Et på sej op op til 3 kg. lidt lubber op til 4 kg. en rødfisk, lidt kuller op til 1,8 kg. 3 stk. makrel.

En rigtig god Maj månede, vi håber vi kan fortsætte den gode stime i Juni.

Månedens vinder af største fisk på Bodil blev Morten Clement der var med Sorø havklub ude den 18-19/5 det var en torsk på 13,6 kg. Et stort tillykke herfra.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Uge 21-22

Muddi har været på flere ture, både korte og lange.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Der er ved at være godt med torsk på stenene, så alt er ved at være ved det gamle. Muddi har fisket godt i hele perioden, med mange målere op til 13,5 kg en kat på 7,5 kg er der også kommet. Langerne er også ved at komme ud af vinterhi. Der er fanget mange langer op til ca.8 kg lidt lubber op til 5 kg mange sej op til 7 kg lidt kuller er der også kommet.

Bodil har også været på farten, alle ture på nær en, har været med godt fiskeri. Der er fanget mange fine torsk op til 13,9kg rigtig mange langer op til 10 kg lidt sej op til 5 ,5 kg lidt lubber op til 5,5 kg en del kuller op til 1,8 kg og stadig rigtig godt kattefiskeri op til 8,2kg.

 


Uge 20

Det har være en god uge både for Muddi og Bodil.

Muddi har været ud flere gange, alle ture med godt eller meget godt fiskeri. Torsk op til 13,5kg. en del lubber op til 5,5kg.lidt sej er der også kommet, lidt langer op til 5 kg, og årets første store makrel.

Bodil har også været ude flere gange, også med godt fiskeri. Der er fanget mange måler op til 13,6kg, vi har også fået godt med havkatte op til 8,2kg. langerne er også begyndt at røre på sig, største på 9,9kg. lidt sej op til 5 kg. en del lubber op til 6,5kg. et par kuller op til ca.2 kg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Uge 19

Muddi har været ude flere gange I ugen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERADer har været en enkelt dag hvor fiskene ikke rigtig ville bide på krogen, men ellers har det været brugeligt fiskeri på de andre ture.

Største torsk 9,1kg. lidt lubber op til 4 kg. sej op til 4 kg.

Bodil har også været ude flere gange. Der har været rigtig godt med havkatte på turene, op til 38 stk. på en dag, med største kat på 8,6kg. der er også kommet en del torsk på dæk. op til 11 kg. mange lubber op til 6 kg. en del sej op til 4 kg. en del kuller op til 2,1 kg. 2 stk. rødfisk op til 500g.

alt i alt en rigtig god uge og vi fortsætter i samme spor.

Vi havde en ung mand med fra kbh. han er 12 år, og fik 5 stk. havkatte på en dag, så der er nok en ny havfisker i ham.

 


Uge 18

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMuddi har været på flere ture i ugens løb, der har været godt med torsk, med flere måler op til 11 kg. Der er også fanget en del langer op til 4 kg. lidt kuller, en del lubber op til 5,5kg. sej er der også kommet op til 4 kg.

Bodil har også været ude flere gange.
Der har været godt med torsk, med flere målere op til 12,2kg. mange langer op til 8 kg. godt med sej op til 4 kg. lidt lubber op til 4 kg. et par kuller op til 2 kg.

18 stk. havkatte op til 7 kg.

Det ser ud til at vi får godt vejr i næste uge så vi vil give den max. gas.

 


Uge 17

Muddi har været ude flere gange i ugen.

Der har været godt med torsk og i en god størelse, mange over de 9 kg. men ingen over 10kg.

Der er også kommet en del lubber op til 5 kg. lidt sej op til 3 kg. nogle lange er der også kommet på dækket, op til 4 kg.

Bodil har også været på havet i ugen.

Der har været godt og super godt torske fiskeri med en fin størelse på 3-6 kg. og nogle op til 9,9kg.

Vi har også fået 49 stk. havkat op til 8,5 kg. mange fine sej op til 5 kg.

lidt kuller op til 2 kg. nogle få lubber op til 4 kg. lidt langer op til 5 kg.

en enkelt hvilling kom der også på båden.

Vandet må stadig være meget koldt for langerne vil stadig ikke bide på krogen, jeg plejer ellers at sige 1/5 så kommer der gang i slangerne men det bliver ikke i år , så vi må se om de også er 3 uger forsinket.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Uge 15

Muddi har været ude på korte og lange ture i ugen, der er gået. På de fleste ture har der været godt fiskeri med torsk op til 10 kg. og et par lubber op til 4 kg.Der var dog en tur, som blev afkortet pga. søsyge, vejret var ellers meget godt.

Bodil har været på 2 stk. 2 dagsture med meget forskelligt fiskeri. Det var som nat og dag.

Første tur gik efter planen, 40 stk. katte op til 7 kg., mange torsk op til 9,9kg., en del lubber op til 5 kg. og lidt sej.

2. tur var en meget mærkelig tur. Vi sejlede vestpå for at få det bedste vejr, da det blæste mere nordpå. Vi ville ud og fiske store torsk på nogle af de bedste torskevrag, jeg har. Alle var glade og i godt humør. Da vi kl. 11 kom frem til første vrag, fik vi 0 fisk, andet vrag 0 fisk… Om der var ved at være panik i styrehuset… JA.

Vi måtte længere ud og så var der da også 3 stk. torsk. Nu var kl. 15.30. Vi sejlede videre, og efter et par vrag mere fik vi endelig kontakt med en masse torsk – eller der var da nogle, der fik fisk. Efter en 5-6 drev var pladsen tom og vi havde fået ca. 40 stk. torsk.

Resten af dagen gik med 2-3 stk. fisk ved hvert vrag.

Til sidst blev det da endelig mørkt, så vi kunne slippe for flere nedture.

Nu var vi kommet så langt nordpå, at vi var lige ved kattevragene. Vi tog en hurtig afstemning om, hvad vi skulle gøre næste dag, og det blev til torskefiskeri. Fint med mig. Vi sejlede hele natten op til mine favorit vrag.

Kl. 7 startede vi med fiskeriet ved første vrag, 4 stk. fisk. Dernæst sejlede vi ind på sten, 4 steder 0 fisk. Videre på vrag, 1-10 stk. fisk på hvert vrag. Nu var kl. 18.00 og tid til sidste vrag. For første gang i 2 dage drev vi, som vi plejer, vind og strøm var lige i skabet. 2 timer senere da det var blevet mørkt, havde vi på det sidste vrag fanget mere, end vi havde fået i 2 dage.

Det endte med at vi kunne lunte i havn med et lille smil på læberne.

Vi fik på denne tur torsk op til 6 kg. 2 stk. langer op til 6 kg.

Det viser bare, at der er dage, hvor alt er umuligt, men heldigvis er der meget langt imellem dem.

Vi klør på igen i næste uge.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Uge 14

Muddi har været ude på flere ture, en 2 dagstur med rigtig godt torskefiskeri, masser af fine torsk med flere måler op til 11 kg.

Enn dagstur som også endte med brugbart fiskeri med torsk op til ca.5 kg.

Bodil har også været på søen med masser af godt fiskeri.

Vi har fanget 20 stk. havkatte med flere over 6 kg. Største på 6,8 kg.

Der er også fanget en del fine langer op til 9,9 kg.

Lubber har vi også fået en del af op til 4 kg. lidt kuller op til 2 kg. Årets første grå knurrehane. en ny bådrekord i ulk. på hele 480 g. En del sej op til 4 kg. mange fine torsk med flere måler op til 12,4 kg. ca. 30 stk. sild fanget ud for thyborøn kanal.

Vi var også ude med biologer i 2 dage for at filme havbunden i de områder hvor de pumper sand til strandfodring, der var ikke så meget at se men vi så da både gråtunger, rødspætter, taskekrabber og sild.

En rigtig god uge og vi fortsætter igen i nat på en 2 dagstur.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Uge 11

Så kom vi på havet igen, på en 10 timerstur.

Vejret var så smukt, som det kan blive, med sol hele dagen og ingen vind.

Der var så mange torsk, som vi ikke har set længe, en super god dag.

Det var mest torsk på 2-3 kg. med den største på 8 kg.

Nu mangler vi bare noget forår, så vi kan komme i gang.


Uge 7

Muddi har været ude lørdag og søndag. Fiskeriet var ikke godt, da vandet var for grumset, til at det kunne give noget godt fiskeri, her ved thyborøn. Det bliver helt sikker snart godt igen.

Bodil har også været ude lørdag og søndag.

Lørdag var der ikke meget på krogen, men vi fandt et sted, der var en lille smule fisk ved, så alle fik dog fisk med hjem.

Søndag var vi længere væk, og i dybere vand, det gav noget bedre fiskrei.

Vi fik torsk op til 7,7 kg. 5 stk. lubber op til 5 kg.

Og så nød vi ellers det gode vejr, 2 dage uden vind, det har været en fornøjelse.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Uge 6

Vi har været ude på en 20 timerstur lørdag.

Vejret var bare perfekt, ingen søsyge og masser af sol.

Vi startede på nogle vrag, som plejer at være gode, men ak. vandet var som det var kalket, vi kunne ikke se en meter ned i det.

Torskene kunne heller ikke se en disse, for vi fik ikke en fisk, de første 4 steder vi prøvede.

Jeg var klar over, at hvis vi skulle få bare lidt fisk i båden, så skulle jeg sejle ud i meget dyber vand.

Vi kom ud til et vrag der lå 10 m dyber en der hvor vi startede, nu var der da liv på stængerne, men over halvdelen var fejlkrogede, så det var stadig ikke godt nok.

Vi sejled derfor vidre til vi fik yderlig 20m vand mere, og nu skete der noget, for nu var vandet som det skulle være.

Vi fiskede på både vrag og sten, og alle steder med mange fisk, så da dagen var slut var alle glade og tilfredse.

Vi fik mange torsk på 2-5 kg. med den største på 10 kg.

Vi fik også årets første kat på 3 kg. og sådan en kan man fange, når man lige har fedtet godt for skipper, med masser af kager bla. citron halvmåne, tænk på det. 🙂

Søren fik også en fin lange på ca. 5 kg.

Der kom flere fine sej op til 4 kg.

Åge sluttede dagen af med en dublet på lubber hver på ca.3 kg.

Så en rigtig god dag, med et helt skib fuld af glade folk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Uge 3

Bodil har været ude 1 gang i ugen. Det var i noget dejlig stille vejr hele dagen. Fiskeriet startede noget sløjt, men endte med at blive godt inden aften.

Vi fik kun torsk men i fine størrelser på 2-5 kg.

Muddi har også været ude på den første tur her fra Thyborøn. Det blev en super god dag med mange torsk, en lubbe på ca. 3 kg og en lille lange.

Vi sejler nord på onsdag- torsdag for at fiske efter helleflynder. Der er stadig et par ledige pladser. Vejret ser stadig ud til at blive perfekt, og det bedste af det hele er at kokken skal med 🙂


Uge 2

2013 starter rigtig godt, vi har været på havet 3 gange i år indtil videre.

Første tur var det noget ujævnt til at starte med, men vejret blev meget bedre i løbet af dagen.

Vandet var også noget grumset oven på alt blæsten.

Fiskeriet var noget svingende, men det endte med at alle fik godt med fisk.

I lørdags var vi igen ude på en 20 timerstur.

Der var godt med fisk alle steder, så vi sejlede hjem 30min før det blev mørkt, pga. mange fisk.

Det var kun torsk der blev fanget med største på 8 kg. men ellers var det mest 3-5 kg. fisk.

I søndags var vi på en dagtur i det fineste vejr.

Der var folk med fra 10 til plus 60 år, og alle fik godt med fisk.

Det var en stor fornøjelse at se den glæde, de unge gutter viste når de havde fisk på krogen.

Det var mest torsk fra 1-5 kg. der blev fanget, men der kom også 3 små langer og en lille sej.

Vi skulle have været oppe og fiske helleflyndere, men det er udsat pga. vejret, så vi laver en ny tur, så snart vi får vejr til det.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


2012


Uge 51

Vi har været så heldige at få lov at komme på havet 2 gange i denne uge.

Begge gange med godt fiskeri, med mange fine torsk mellem 3-6kg største på 13,5kg.

Lidt lubber har vi også fået op til 5 kg.

Et par sej er der også kommet på dæk. op til 3 kg.

Så håber vi bare vi får lov at komme på søen i julen, da er er mange der gerne vil have en torsk til nytår.

Jeg vil ønske jer alle en glædelig jul og et godt nytår

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Uge 49

Så fik vi endelig vejr til at komme på havet. En 15 timers tur med helt vind stille vejr, en super dag.

Det var kun vrag vi fiskede i, og alle med godt fiskeri, de fleste fisk fra 3-6 kg. men også en del større med den største på 12 kg.

Der var godt med rogn i torskene så det var en lille bonus oveni.

Vi håber der bliver flere at de dage resten af året

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Uge 47

Så blev det endelig havvejr til os. Muddi var ude på en dagtur, hvor der var godt med torsk, men de var ikke så store.

Bodil var på en 20 timers tur med rigtig godt torskefiskeri, med en enkelt måler på 10,1 kg. Men ellers torsk i en gode størrelser, med mange på 6-8 kg.

3 små lubber og lidt små sej kom der også.


uge 41-42

Muddi har været ude flere gange, det har mest været torsk der er blevet fanget, med den største på 9 kg. Lidt makreller er der stadig og

grå knurhaner kommer der også stadig. Et par lubber er det også blevet til.

Bodil har også været ude flere gange, det har været noget svingende med fiskeriet, lige fra ikke så godt til meget godt.

Der er blevet fanget godt med torsk op til 9,5 kg. en del lubber op til 4,5 kg. et par små sej op til 3 kg. lidt grå knurhaner. en stor hestemakrel. lidt makreller. 2 stk. fine rødspætter op til ca. 600g. en del langer op til 7 kg. og en lille havkat.

Det var en fornøjelse at få vejr til at sejle i flere dage i træk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Uge 39-40

Muddi har været ude flere gange. Der har været godt med torsk, med største på 11kg. Makreller og grå knurhaner var der stadig lidt af.

Bodil har også været ude flere gange. Der har været godt med torsk på alle turene, med flere måler op til 12 kg. En del fine lubber op til 4 kg. Lidt sej op til 3 kg. En del langer op til 6 kg. Vi fangede også en enkelt havkat i den lille rende. Makreller og knurhaner fangede vi også lidt af.

I år har vi fanget 3 stk. havkat i den lille rende, det er tegn på at de er ved at komme tilbage til pladsen igen. De har været væk i ca. 15-20 år, medens bomtrawlerne måtte fiske der, men nu har de ikke fisket der i fler år, så forhåbentlig får vi nogle gode katteår fremover.


Uge 38

Muddi har været ude 2 gange i ugen løb. Det har mest været torsk der er blevet fanget, og det i rimelige fornuftige mængder, med største på 10,4kg.

Bodil har været ude 2 gange, men det blev kun til fiskeri den ene dag.

Der blev fanget godt med torsk, med flere målere op til 11,5kg. En del langer op til 7 kg. Der var stadig lidt makreller at fange. Der blev også fanget et par fine lubber op til 4,5 kg. Et par sej kom der også og lidt grå knurhaner.


Uge 36

Efter mange dage med blæst, har vi endelig været på havet igen.

Muddi har været ude en dag. Der blev taget rimeligt godt med torsk, de fleste var 2-4 kg. Største på 10 kg.

Bodil har været på en 2 dagstur.

Vi startede ud med at sejle ud efter sej på 150m vand, vejret var fint men strømmen var helt gal, så det måtte vi opgive. Derefter sejlede vi ind på lavere vand for at fange torsk og langer.

Fiskeriet blev aldrig super godt, men vi fik da fisk på båden. Vi fik ny bådrekord i havtaske, den blev fanget af Jørk Kryger og vejede hele 20,5kg.

Vi fik også årets første blæksprutte. Der blev fanget lidt sej op til 6 kg. Et par lubber op til 4 kg. En del langer op til 5 kg. Der er stadig makreller op til 900g. En del grå knurhaner op til 350g. Torsk fik vi også med hjem største på 9,1kg.

Nu må vi se om der bliver vejr til mere i denne uge.


Uge 33

Muddi har været ude på flere makrel og torsketure. Der er stadig godt med makreller, torsk er der også gang i, men dog lidt mindre i den sidste tid.
Største torsk er på 10,2 kg. Der er også fanget flere røde knurhaner op til 1 kg. Mange grå knurhaner. Lidt lubber op til 4 kg.

Bodil har også været ude flere gange med godt fiskeri. Der er fanget rigtig mange store sej op til 12,75 kg. Mange måler torsk op til 16 kg. En del langer op til 9,5kg. Lidt lubber op til 5 kg. Masser af makreller op til 1100g. Ny bådrekord i rødspætte på 1,25kg. Ny bådrekord i ulk på 220g. Lidt kuller og rødfisk er der også kommet, så atter en rigtig god uge.


Uge 31

Muddi har været ude flere gange, både på torske og makrelture. Torskefiskeriet har været lidt vigende i den sidste tid, men det er nok pga. det fine vejr vi har haft i en periode. Der er fange torsk op til 11kg. En del langer op til 12kg. Grå knurhaner og mange makreller.

Bodil har været ude flere gange, der har vi også skulle arbejde for at fange godt. Største torsk 12kg. vi har også haft held med kulmulerne på nogle af turene, det blev til 43 stk. på en dag med største mule på 7,5kg. Sej har det været helt vildt med, der er bare så mange både små og store, mange over 10 kg. Største på 12,75kg. Langer har der også været rigtig mange af mange over 10 kg. Største på 14,4kg. En del lubber op til 5 kg. Et par kuller. Mange makreller op til ca. 800g. En del knurhaner op til 350g.

Lige noget der ikke har med fiskeri at gøre, Bodil (min hustru) og jeg har lige været til OL: det var så stort at det skal opleves for at kunne forstå det, så er der nogle der tænker på at tage der over, så kan jeg kun sige se at komme af sted, i vil ikke fortrude det.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Uge 30

Muddi har været ude fler gange i ugen, på makrel og torsketure.

Der er mange makreller de fleste steder, og torskefiskeriet har været på det jævne. Der er også fanget lidt kulmuler op til 6,5 kg. Mange grå knurhaner, lidt rødspætter, en del lubber op til 3,5 kg. Og lidt sej.

Bodil har været ude hele ugen og alle dage vi har haft fiskeri fra det jævne til super godt. Der er fanget rigtig godt med torsk, med mange måler op til 18,5 kg. Godt med langer op til 14 kg. Vildt godt sejfiskeri, med mange over 10 kg. med størst på 11,5 kg. En del lubber op til 5 kg. Lidt kuller op til 1,5 kg. Mange makreller op til 800g samt et par hvilling. 1 stor tobis. Mange store grå knurhaner.

En rigtig god uge bortset fra en dag, hvor vejret ikke blev som der blev spået.

Og så til det triste. Emma-Line kommer ikke ud og sejle mere da motoren er gået i stykker. Vi sejler videre med Muddi og Bodil og prøver på at få alle der har bestilt ture på Emma-Line flyttet over på de andre.

Jeg havde håbet på at den kunne sejle et par år mere, men sådan skulle det ikke være.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Uge 29

Muddi har været på en enkelt makreltur, hvor der var godt med makreller og ca. 10 stk. torsk til hver. Muddi har også været på en enkelt torsketur med torsk til alle op til 5 kg. En del makreller og lidt knurhaner.

Emma-Line har været ude flere gange med godt torskefiskeri, vildt mange makreller, grå knurhaner, lidt langer og sej.

Bodil har været ude én gang med godt torskefiskeri med torsk op til 9 kg. Lidt makreller og lubber, et par små sej kom der også.

Vejret ser ud til at blive meget godt i den næste tid, så vil vi ud og fiske igennem. Der kommer helt sikker mange makreller ind til Thyborøn de næste dage.


Uge 28

Muddi har været på en enkelt dagtur med rimelig godt torskefiskeri og mange makreller.

Emma-Line har holdt sommer ferie i denne uge.

Bodil har været på flere ture i ugen.

Vi var ude og fiske kulmuler hvor det blev til 10 stk. op til 4,6kg. Der blev desværre hurtigt for meget strøm til at fiske efter muler, så vi gik over til at fange torsk resten af dagen. Vi fik også en havkat på 4,5kg. medens vi fiskede efter muler, samt en del grå knurhaner og mange makreller.

Vi har også været på et par 2 dags-ture med godt fiskeri, med torsk op til 11 kg. Mange langer op til 12 kg. Nn del lubber op til 4,5kg. Mange sej op til 3 kg. 4 stk. havkat op til 6 kg. Lidt kuller op til ca.2 kg. Rødfisk. Grå knurhaner og mange makreller. Per Arla fik også en klam slimål, den gav vist en god fight:).

Vi havde også en dygtig mand med fra Fyn, han fik ikke mindre end 2 stk. havtasker på pirk og så var det inden for en time, godt gået.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Uge 26-27

Muddi har været ude på flere ture med godt torskefiskeri op til 10 kg. En kulmule på 4 kg. Lidt grå knurhaner og en del makreller.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMuddi har også været på den første makreltur med ca. 10 stk. makrel til hver og en masse torsk.

Emma-Line har været ude flere gange også med godt torskefiskeri op til 11 kg. En del kulmuler op til 9,00kg. alle muler er i år, i en god størrelse på ca. 5 kg. Lidt rødspætter og en del knurhaner. Mange makreller. Lidt sej og lubber. Et par langer op til 4 kg..

Bodil har også været på flere ture alle med godt torskefiskeri, med en del målere op til 12 kg. Kulmulerne har vi også taget hul på med ny bådrekord på hele 9,4kg. Det var Michael Andersen fra København der fik den. Vi har også fanget en del makreller også med ny bådrekord på 1,150kg. Det var til Else Daugaard (faster) hun fyldte 60 år samme dag. Der er også fanget lidt rødspætter, mange grå knurhaner. Lidt sej op til 7 kg. Lubber op til 5kg. En skægtorsk. En brisling. Mange langer op til 12kg. Lidt hvillinger.

Og nu er det blevet sommer hvor er det skønt.

Pt. er der fantastisk makrelfiskeri ved Thyborøn.

 


Uge 25

Muddi har været ude 2 gange med godt torske fiskeri med største torsk på 11 kg. En del makreller, et par langer på op til 4 kg. Årets første kulmule på 6 kg. En del grå knurhaner.

Emma-Line har også været ude flere gange, også med godt torskefiskeri med største torsk på 8 kg. Mange makreller og knurhaner, lidt sej op til 3 kg. En del kulmuler op til 5 kg.

Bodil har været på en 4 dagstur efter katte. Der blev fanget 72 stk. havkatte op til 7,9 kg. Mange langer op til 14,5 kg. Lidt sej op til 4 kg. Lubber op til 4 kg. Torsk fik vi også en del af med største torsk på 10,6 kg. En stor ising og en rødspætte fik vi også på krogen.

Det var en super god tur med stille vejr og mange fisk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Uge 24

Muddi har været på en tur med rigtig godt torskefiskeri med 2 torsk lige over de 10 kg. ca 10 stk. makrel og en del knurhaner.

Emma-Line har været ude flere gange også med godt eller meget godt fiskeri med torsk op til 9 kg. en del makreller og grå knurhaner. Så er de første kulmuler i år også blevet fanget, det blev til 4 stk. i denne uge med største på 8 kg.

Bodil har været på havet på en 2 dagstur og en 4 dagstur. Der har været godt fiskeri med mange torsk med største på 20,1kg. 30 stk. havkatte op til 6,1 kg. mange langer med flere måler op til 11,5 kg. en rødfisk en del sej op til 4 kg. lidt lubber op til 6 kg. et par grå knurhaner er der også kommet. En fjæsing, en ulk, en slant makreller, lidt hvillinger, et par isinger og ca. 30 stk. rødspætter op til 800 gram. Der blev fisket rødspætter i ca. en time her ved Thyborøn så fangsten var ok.

Vi håber stadig på at sommeren kommer inden det bliver efterår.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Uge 22-23
Muddi har været ude et par gange med godt fiskeri, udover torsk blev der også fanget makreller en enkelt stor ulk på ca. 400g

Emma-Line har været ude 2 gange. Der har også været godt torskefiskeri med største torsk på 9 kg. Lidt sej op til 3,5kg. Makreller og grå knurrehaner.

Bodil har været ude en gang, også med godt torskefiskeri største på 9,6kg en lubbe på 6,1kg. lidt makreller og et par langer på ca.3 kg.

Nu ser det ud til at vejret bliver lidt bedre igen så skal vi ikke bare håbe at sommeren kommer nu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Uge 20-21

Muddi har været på en del ture både korte og lange, der er blevet fanget godt med fisk, mange store med en del målere op til 14 kg. Mange langer op til 1,5 kg. 5 stk. havkat op til 5 kg. En del sej op til 11,5kg. Lidt lubber op til 5 kg.

Emma-Line har også sejlet lige til den blev utæt i mandags. Det var dog ikke så galt som det så ud til. Det var over vandlinjen der kom vand ind, men nu er den blevet gået efter over alt på skibet, så vi ikke får flere uheld af den slags.

Jeg forventer at Emma-Line bliver sejlklar i løbet af ugen. Emma-Line fiskede rigtig godt med torsk op til 10kg. Lidt langer op til 5 kg. Lubber op til 4 kg. Og de første knurhaner er også begyndt at vise sig.

Bodil har været på en del ture alle med godt fiskeri, havkattene har vi fanget ca. 30 stk. på hver kattetur med største på 11,1 kg. Mange torsk op til 12,5 kg. Langer har vi også fisket godt af op til 14 kg. Mange sej op til 8 kg. En del lubber op til 6 kg. Ca. 40 brosmer op til 6 kg. Mange rødfisk op til 500g. Lidt kuller op til 2 kg. Nogle hvillinger har vi også fanget. Og en havtaske på 16,5 kg. Nu må vi bare håbe på det gode sommervejr snart kommer tilbage.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Uge 19

Muddi har været på en enkelt tur hvor de måtte ind med en syg mand, så turen blev noget afkortet.

Der blev fanget en del torsk op til 9 kg. et par langer og lubber.

Emma-Line var ikke på havet.

Bodil har haft 2 ture alle med rigtig godt fiskeri, flere målere op til 12,5kg. en del sej op til 5 kg. godt med lubber op til 6 kg. mange langer op til 10 kg. lidt kuller op til 2 kg. en enkelt brosme. 2 stk. fine rødfisk. et par hvillinger. lidt grå knurrehaner og

27 stk. havkat op til 11,1kg.

Og lad os så få noget ordenligt forårsvejr, jeg er så træt af alt det blæst.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Uge 18

Muddi har været på flere ture alle med godt fiskeri. Der er fanget en del målere op til 14 kg. Lidt langer op til 8 kg. Sej op til 4 kg. Lubber op til 5 kg.
Emma-Line har også været ude en del gange, alle dage med rigtig godt fiskeri. Torsk op til 11 kg. Lidt langer op til 4 kg. Lubber op til 4 kg.

Bodil har også været på havet alle dage med godt fiskeri. Vi har i ugen fanget ca. 25 stk. katte op til 7,2 kg. En del langer op til 11 kg. Mange sej op til 5 kg. Godt med lubber op til 6 kg. Torskene har vi heller ikke undgået i denne uge, en del målere op til 12,5 kg. Lidt kuller op til 2 kg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Ugerne 16-17

Muddi har været ude flere gange alle med godt fiskeri, med måler på de fleste ture. Torsk op til 12,5 kg. en del langer op til 8 kg. En havkat på 4 kg. En brosme på 3,5 kg. og en del lubber op til 5 kg.

Emma-Line har også været på havet mange gange, med godt fiskeri. Der er ved at være fine torsk over alle de gamle fiske pladser, det ser rigtig godt ud for fiskeriet resten af sommeren.

Der er fanget godt med fine torsk, op til 10 kg. lidt langer op til 4 kg. lubber op til 3 kg.

Bodil har også været på søen, alle ture med rigtig godt fiskeri af mange arter. Største torsk 13 kg. Mange sej op til 8,75kg. Mange fine lubber op til 6,75kg. Nn del katte op til 6,75 kg. Flere fine kuller op til 2.25kg. Mange langer op til 11kg.

Vores nye kaffe automat ser ud til at køre godt, og folk er meget tilfredse med den.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Uge 15

Muddi har været ude flere gange i ugens løb, alle dage med meget godt, eller vildt godt fiskeri. Der er fanget målere på de fleste ture op til 12 kg.

Emma-line har også været ude flere gange, også med godt fiskeri med torsk op til 9 kg.

Bodil har været ude efter katte på et par afkortet ture, men det er da blevet til 21 stk. katte op til 6,5 kg. Der har også været godt med torsk med flere målere op til 20,5 kg.

En del sej op til 5 kg. lubber er det også gået godt med, op til 6,5 kg. Der er kommet en del langer op til 7,5 kg. nogle fine kuller op til 2 kg. De første grå knurhaner har vi også set. Og så er der blevet taget en enkelt rødspætte på ca. 500g.

Nu mangler vi bare noget stille forårsvejr, så vi kan få nogle helt perfekte ture.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Uge 14

Bodil har været på flere ture, alle med brugbart eller godt fiskeri.

Vi har fanget en ny art i Danmark: en havål på 2,1 kg. Det er første stangfanget havål i Danmark, som blev fanget af Arne Hansen fra Middelfart, et stort tillykke herfra.

Der er fanget godt med fine torsk, med en del målere op til 13 kg. langer er der også fanget mange af, op til 11 kg. lidt sej op til 4 kg. godt med lubber op til 6 kg. nogle fine kuller op til 2,5 kg. samt 7 stk. havkat op til 5 kg.

Emma-Line har også været ude flere gange også med jævnt godt fiskeri med torsk op til 9 kg.

Muddi har også været uden flere gangen, hvor størstedelen af fiskene har været fine torsk, op til 10,2 kg. Nogle langer er det også blevet til, op til 5 kg. Og nogle få lubber op til 4 kg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Uge 13

Det er kun blevet til en 2 dagstur med Bodil.

Vi måtte igen lave en plan 2 ang. vejret, vi skulle have været ude efter katte men det blæste for meget, der hvor det sker.

Vi sejlede i stedet vest på, til nogle små vrag. Det første vrag var helt fantastisk med fine torsk op til 9,25kg. de fleste var på ca.5 kg. Da vi havde været der i 3 timer sejlede vi videre vest på, og fik fiskede på 3 vrag mere, alle med mange fisk.

Nu var vejret blevet så godt, at vi kunne komme nord på, og da alle havde fisket godt var der stemning for at sejle op og prøve katte fiskeriet.

Vi var fremme efter 3 timers sejlads, desværre var det første vrag var helt tomt, så videre til næste vrag. Den var der fisk på, men nu var solen ved at røre havet, og alle der har været med til det, ved at så går fiskene snart i seng, men inde da nåede kokken at få en fin kat, og så var ballet forbi.

Det var planen at vi skulle blive på katte pladsen til næste dag, men det mente DMI ikke, for de melte kuling til om formiddagen, så vi sejlede ind mod land og fik formiddagen til at gå med noget torskefiskeri, da vinden kom sejlede vi i havn.

Største torsk på turen 9,25kg lidt sej op til 4 kg. en del langer op til 6 kg. kat 3,5kg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Uge 12

Emma-Line har været ude flere gange, med super godt torske fiskeri, fredag var dog ikke så god.

Muddi har også været på flere ture, med meget godt fiskeri, med torsk op til 9,5 kg. lidt lubber op til 4,5 kg. et par sej op til 4 kg.

Fredag var også en meget dårlig dag på Muddi. Jeg prøvede mange steder, men fiskene ville bare ikke bide den dag.

Bodil har været på en del længere ture, alle med godt fiskeri, med største torsk på 10,5 kg. en del lubber op til 4 kg. lidt sej op til 4 kg.

I søndags fik vi på Muddi besøg af en en sæl, der var meget sulten, for den bed i alle de torsk der kom op. Jeg syntes den skulle have en fisk da den havde underholdt os i lang tid, så jeg smed en torsk ud til den og så var både sæl og torsk væk.

Vi fik det på video, så du kan se den under video.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Uge 11.

Så blev det endelig havvejr igen.

Bodil har været ude på 3 ture. Første dag med godt fiskeri største torsk på 7,5 kg. lidt lubber op til 3 kg.

2. tur var fiskeriet også ok, men fiskene var ikke så store, de fleste lå på 2-3 kg.

3. tur var rigtig god, med fine fisk, med torsk op til 9 kg. lidt kuller et par lubber op til 3 kg. samt 3 stk. havkat.

Emma-Line har også været ude en gang, hvor fiskeriet var på det jævne.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Ugen 6

Vi har været ude flere gange, dog kun med Bodil.

Vi var på en 20 timers tur hvor der blev fisket på vrag og sten, med jævnt fiskeri. Største torsk på 8 kg. Kuller op til 2,6 kg. Sej og lubbe på 2 kg.

Thyborøn efterskole var med på en super 8 timers tur, med masser af fisk, op til 4 kg.

Ugen blev sluttet af med en 10 timers tur. Det var en af de dage, hvor fiskeriet bare ikke ville komme i gang, det blev til 2-15 stk. pr. mand, med største torsk på 3 kg. Og en lubbe på 2 kg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Uge 5

Bodil har været på en 20 timers tur, i fint, klar frost vejr, det var -10 grader da vi sejlede og det var -10 grader da vi kom ind.

Fiskeriet var rigtig godt, der var godt med torsk, en del op til 8 kg. mange lubber op til hele 7,2kg. langer fik vi også mange af, op til 4 kg. og så fik søren også en havkat på 2,5 kg.

Emma-Line var også ude på en 10 timers tur samme dag. Der blev fanget godt med torsk på 2-4 kg. og en enkelt lubbe fik de også.

Der er nogle få ledige pladser, fredag og søndag på 20 timers ture med Bodil, hvor det ser ud til at blive fint vejr. Mandag er der ledige pladser på en 10 timers tur med Bodil.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Ugerne der gik 3-4

Vi har været på 3 ture med Bodil i den sidste uge, hvor der har været godt med torsk de fleste steder, hvoraf de flest lå på 2-5 kg.

Der var også en del langer op til 7 kg.

Godt med lubber op til 5,5 kg. og nogle sej op til 5 kg. kuller op til 2,5kg.

Årets første havkat blev også fanget, på hele 3,3 kg

Det var rigtig dejligt at komme på havet igen, efter 2 måneder ved kajen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Ugerne der gik 46-47-48 og 49.

Det har været en meget blæsende tid, så vi har kun været afsted nogle få gange i uge 46.

Emma-line har været ude 2 dage i uge 46, der var godt med torsk men de var ikke i den store ende.

Bodil har også været på 2 ture med mange fisk, en del måler torsk op til 15 kg. Godt med langer op til 8 kg. lidt sej op til 5 kg. lubber op til 4 kg.

4


Ugen der gik 45

Emma-line har været ude 1 gang, hvor der var godt torskefiskeri.

Bodil har været på flere ture, med godt torskefiskeri. Der er fanget sej op til 11,6 kg. mange måler torsk op til 14,1 kg. En del langer op til 10,5 kg, få store kuller. Utrolig nok bliver der stadig fanget store makreller. Ydermere er der fanget lidt lubber op til 5,2 kg. 1 rødspætte, samt en flot blæksprutte på 3,3kg.

Muddi har ikke været ude i den forgangene uge.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Ugerne der gik 42,43 og 44.

Muddi har været ude 2 gange. Den ene dag var vejret for dårligt, så turen blev afkortet. Den anden dag var det også noget blæsende, men der blev der fisket jævnt godt, med torsk op til 8 kg. lidt lubber, sej og en del store makreller.

Emma-Line har også været ude en del gange, for det meste med godt fiskeri, og på en af turene var de ved at fylde skibet med torsk, det var årets bedste tur for Emma-Line . Der er fanget torsk op til 11 kg. lidt langer, sej, lubber, knurhaner og en del store makreller.

Bodil har også været ude en del gange, med jævnt godt fiskeri med torsk op til 11 kg. langer op til 11 kg. lubber op til 5 kg. mange sej op til 11,6 kg. lidt knurhaner og store makreller.

Vinderen i Oktober blev Dennis Jakobsgaard, med en torsk på 11,6 kg. Stort tillykke fra Bodil og Per.

En af dagene kommer der en rapport fra vores fisketur til Texas efter monster gedder

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


ugerne der gik 40-41

uge 40 blæste væk.

uge 41

Muddi har ikke været ude.

Emma-line har været på flere ture, med mange torsk og lidt makreller.

Bodil var ude fredag hvor der blev fanget godt med torsk op til 8 kg. sej op til 5 kg. lubber op til 5,5 kg. En havtaske på 8,75 kg og en super flot pighvar på 3,3 kg, lidt knurhaner, en havkat, store makreller samt langer op til 4 kg. En uge med meget godt blandet fiskeri.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Ugen der gik 39

Muddi har været ude på flere ture med rimeligt fiskeri. Der har været godt med torsk på sten, men vragene er ikke super gode i tiden. Der er fanget torsk op til 8 kg. en del store makreller og røde og grå knurhaner, der er også kommet lidt lubber op til 4 kg. et par små langer er der også kommet på dæk.

Emma-line har som vanligt jævnt godt torske-fiskeri, med den største på 9 kg. Der er blevet taget mange hornfisk, røde og grå knurhaner, store makreller og en enkelt rødspætte.

Bodil har også været på farten med godt torskefiskeri op til 11,5 kg. en del langer også op til 11 kg. en kulmule på 4,6 kg en rødspætte, mange store makreller, grå knurhaner og en del lubber op til 4 kg. samt en del små sej.

Månedens største fisk gik til Steffen Pedersen fra Esbjerg, der den 10-9 var med på Muddi hvor han fik en torsk på 14,5 kg. tillykke med weekend opholdet på Tambohus kro.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Ugen der gik 38

Muddi har været på flere ture i ugen. En dagtur hvor fiskeriet ikke var det bedste, en anden dagtur med rimeligt godt fiskeri. Lige for tiden er der mange men små torsk. Der blev også fanget 2 flotte lubber.

En 20 timers tur med godt fiskeri, hvor der bl.a. blev fanget 2 måler lige over 10 kg. en lange og lubbe.

Emma-line har også været ude flere gange.1 tur med sløjt fiskeri men alle andre med godt fiskeri med mange torsk men også små torsk største på 8 kg. lidt lubber, makreller og de er store. grå og røde knurhaner.

Bodil har også været på havet med godt fiskeri, med flere måler op til 14,5 kg. En del langer op til 9,5 kg. lidt lubber, sej og en havtaske på 3,5 kg. en stor fjæsing, røde og grå knurhaner og en del store makreller.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Ugerne der gik 36-37

Det er blevet en blæsende periode vi er kommet i.

Muddi har været på flere ture, en enkelt vragtur på 20 timer hvor der blev fanget torsk op til 8 kg. lange op til 4 kg. en del makreller, der har før været flere torsk på vragene men vi fik dog en dag ud af det.

Der er også blevet sejlet flere dagture med rimelig godt fiskeri, mange torsk, makreller, lubber, røde og grå knurhaner.

Emma-line har også været på søen flere gange, med jævnt godt fiskeri. Torsk op til 9 kg. mange makreller, røde og grå knurhaner.

Lørdag den 10-9 overværede folkene på Emma-Line det sammenstød der var mellem et fragtskib og en belgisk bomtrawler, de sagde at trawleren lagde sig helt om på siden, da de stødte ind i fragtskibet.

Bodil har også været på flere ture. Der er blevet fanget godt med torsk op til 15 kg. en del langer op til 11 kg. lubber op til 5 kg. sej op til 6 kg. Der er også blevet fanget mange makreller op til 900 g og en enkelt hornfisk, lidt hestemakrel. En stor blæksprutte fik vi også på ca. 2 kg.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Ugen der gik (35)

Muddi har været på flere ture. En 20 timers tur med behersket fiskeri største torsk 8,5 kg, langer op til 6 kg, og en del makreller og grå knurehaner.

Der har også været 2-dagture med godt fiskeri, mange torsk op til 5 kg, godt med makreller, en del store i mellem, der er også taget flere røde knurehaner op til 700 g.

Emma-line har også været på søen i flere dage med godt fiskeri af torsk, makreller og ugens fineste fisk var en rød knurehane på 1,1 kg.

Bodil har også været ude på fler ture med rigtig godt fiskeri. Der er fanget mange torsk op til 11,5 kg, mange fine langer med en del målere op til12,5 kg. Sejene er også kommet på pladserne, der blev fanget over 100 stk. med 10 mellem 9og 10 kg,

lidt lubber er der også fanget og rigtig mange makreller op til 1 kg.

Så en rigtig god start på september

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Ugen der gik (34)

Muddi har været ude én gang, på en torsketur, der var meget dårlige strøm og vind forholde, så fiskeriet var derefter. Der blev fanget få og små fejl krogede torsk.

Emma-line har været ude flere gange i ugen, med jævnt godt fiskeri, med mange torsk op til 7 kg, én enkelt lubbe på 2 kg, langer op til 3 kg, godt med makreller og grå og røde knurhaner.

Bodil har været på en hajtur og det var sjovt, vi fik haj for alle pengene. Tom fik onsdag kl. 1200 kontakt med den første sildehaj, og det lige da vi skulle til at spise varme pølser til frokost, jeg fik en bid så røg resten over siden. 1 time senere kunne vi hive en haj ind på dækket, den vejede 94,5 kg, det er jo helt klart en ny Danmarksrekord. Vi skulle også have nogle levende pighajer med hjem til akvariet i grenå, så vi sejlede 2 timer syd på, da der før havde været mange hajer i det område,, det blev også til ca 50 stk. alle omkring 5 kg, men også nogle på knap 7 kg.

Vi havde aftalt at sejle hjem kl. 2000 torsdag, og kl. 1830 stod hh. og jeg og så på at Kenneht havde flex på stangen, vi gik på dækket med hver en gaf da jeg syntes at den pighaj så noget stor ud. Vi blev hurtig klar over at det var en sildehaj der sad på krogen, så hele skibet blev igen ryddet for stænger, og så gik den vilde jagt i 90 min. og det udløste en super flot sildehaj på 72 kg.

Månedens vinder af største fisk kan jo kun gå til Tom for hans 94,5 kg. Haj. Stort tillykke fra Bodil og mig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Ugen der gik ( Uge 32-33 )

Muddi har været på de sidste makrelture for i år, der var makreller men ikke mange. Det er også blevet til et par dagture efter torsk, dem var der gode mængder af.

Emma-line har også været på fler ture med godt torskefiskeri op til 9 kg. Mange makreller og knurhaner, der er også kommet kulmuler op til 5 kg.

Bodil har været på flere ture. Der er blevet fanget godt med torsk på de fleste ture, dog har der været et på dage hvor det gik lidt trægt. Torsk op til 13kg. Der er også blevet fanget lidt kulmuler op til 6 kg, en hel del sej op til 7 kg, lubber op til 5 kg, én rød knurhane og mange af de grå, makreller i alle størrelser og lidt hestemakrel. En del langer op til 11 kg. En ny bådrekord i havtaske på 10,7 kg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Ugen der gik ( 31)

Muddi har været ude på flere ture makrel ture med blandet resultater. Torske turene har været gode med mange torsk makreller har der også været nok af.

Emma-Line har fisket som den plejer med godt torskefiskeri på de fleste ture med torsk op til 9 kg, Årets første blæksprutte er også kommet. mange grå og 2 stk røde knurrehaner er der kommet. mange makreller i alle  størelser. Op til 16 stk. kulmuler på en dag.

Bodil har også været på fler ture med mange og store torsk i denne uge op til 20,4 kg. mange langer op til 11 kg. godt med store sej op til 8,9 kg. lidt lubber op til 5 kg. kuller op til 2,5 kg. mange makreller op til 900 g .kulmuler op til 5,9kg.så en rigtig god uge nu må vi se hvornår blæsten lægger sig igen.

månedens største fisk i juli gik til Henio fra Esbjerg med en torsk på 21,1 kg det udløser et gavekort til Tambohus kro tillykke med det.


Ugerne  der gik. ( uge 29 – 30 )

Muddi har været på makrel ture med forskellige resultater, første tur gav ca. 30 stk. sidste tur tog jeg rubby dubby med og det hjap med det samme.

Vi har også været på en vragtur det startede rimilig godt med fine torsk til alle, men som dagen gik gik fiskeriet ned af bakke det skal siges at vejret var super godt og vi drev ikke en meter og det går ud over fiskeriet.

Vi slutted inde på nogle sten og der fik vi den første pighvarre der er blevet fanget på mine både, det var en fin fisk på 2,3 kg. fanget af Ville Villasen.

Emma-Line har sejlet mange ture, torske fiskeriet er stadig godt største på 9,8 kg. mange makreller og hestemakrel. nogle fine lubber op til 5 kg. lidt langer op til 6 kg.og en masse grå knurhaner.

Bodil har også været på fler ture,  vi har været ude på en haj tur vejret var godt da vi kom frem og vi havde med det samme mange store pighajer på stængerne det blev til en ny dk. rekord på pighaj 7,825 kg. vejet på vægten i thyborøn auktionshal.

Vi havde fisket pighaj i ca. en time da min nabo stod med en god pighaj, da den var ca. 1 meter under overfladen kunne vi se en hel flok pighajer der fulgte med op, men jeg kunne også se en haj der var mega stor en sildehaj havde jeg haft en kost i hånden kunne jeg have børstet den på ryggen, det var vildt og vi var helt oppe og ringe.

Ca. en time senere gav det et gevaldig drøn i skibet det var sørens stang der var ved at blive flået ud oversiden men bremsen stod for hårdt så linen knækkede i overfladen.

Næste morgen begyndte det at blæse og da der ikke var udsigt til at det blev godt vejr de næste dage måtte vi sejle hjem, vi skulle dog lige fiske i et par vrag og Henrik var så heldig at få en torsk på godt ti kg. og en lange på 11,6 kg. i samme vrag.

Bodil har også været på en 3 dagstur med mange arter. der var mange torsk på første dag med 11 måler op til 21,1 kg fanget af heno. dag 2 var på dybere vand efter langer der blev fange mange langer op til ca. 8 kg. 20 stk. rødfisk en del fine kuller makrelle lubber op til 5 kg. lidt sej op til 6 kg. dag 3 blev brug til kulmuler det var også for godt vejr det det fiskeri for båden ville ikke flytte sig men der kom dog 8 stk. kulmuler op til 5,8 kg.

Bodil var også på en 2 dagstur det startede så godt med mange torsk og flere målere op til 16,1 kg. men ak så var der en uheldig fisker der fik en krog i fingeren og det så godt at den ikke kunne trækkes ud, så turen gik til hanstolm og vidre til thisted sygehus hvor krogen blev opereret ud. turen fortsatte da alle mand var på båden igen og dag  2 gik uden problemer.


Ugerne  der gik. ( uge 27 – 28  )

muddi har været på flere ture alle torsketurene har der været meget godt fiskeri med største torsk på 14,6 kg. lidt langer op til ca. 7 kg. lubber op til 5 kg. lidt sej op til 4 kg. mange grå knurrehaner og rigtig godt med makreller både store og små.

der er også sejlet makrelture med op til 100stk. på en time til folk der aldrig har fisket før, så det er vel ok.

emma-line har også været ude mange gange, torskefiskeriet fortsætter der ud af.største torsk på 11kg.kulmulerne er også kommet på banen med 19 stk. på den bedste dag op til 8 kg. lidt rødspætter er der også fanget op til hele 2 kg.

mange knurrehaner og makreller.  lidt langer op til 6 kg. en del sej op til 3 kg.

bodil har også været ude flere gange, vi var ude for at prøve at fange havtasker, vi fik ikke nogle af dem men en del fine torsk op til 8,5 kg. og jeg fik selv en sej på 6 kg. det var på dag et, vejret blev for dårligt på dea 2 så der fiskede vi i vrag og fangede mange torsk.

vi har bla. også været ude og fiske efter store langer og sej  vi fik sej op til 10kg. langer10,2kg og en lubbe på 5,7kg. og kulmuler op til 5,7kg..

vi har også væet på arts tur det gav 11 arter. torsk , lubbe, sej, ising, rødspætte, ulk, tulmule, makrel,lange,hornfisk, kuller.

vi har også været på flere torsketure med en del måler torsk men kun lige over de 10,6kg som de støste  og rigtig mange mellem 9 og 10 kg.


Ugen der gik. ( uge 26 )

M/S Muddi har været ude en gang på en dagtur der var mange torsk op til 8 kg.  samt mange makreller og grå knurhaner.

M/S Emma-Line har været ude flere gange stadig med masser af torsk op til 9 kg. Der er også mange makrelle men de er ikke store. De grå knurhaner er også kommet igang for alvor. lidt langer op til 4 kg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAM/S  Bodil har været på en 2 dagstur det var en torsketur på sten der var rigelig med fine torsk de fleste på ca. 2 til 4 kg. men også en del op til 8 kg. vi var også på et enkelt vrag der fik vi 2 stk. måler op til 10,6 kg. og 5 stk lige under 10 kg. 5 stk. langer op til 7 kg. Når nu de havde fanget nogle fine torsk spurgte jeg om de ville på flere vrag men det ville de ikke, de ville heller fiske på sten og fange mange men mindre fisk, ja sådan er folk jo så forskellige.

Vi fik også en del makreller og grå knurhaner lidt lubber og sej op til 3 kg.

 


Ugerne der gik. ( uge 23-24 )

M/S Muddi har været ude på flere ture en enkelt tur hvor det ikke gik godt men der blev dog fanget fisk også målere, de andre ture har  været gode med mange torsk op til 14 kg.

M/S Emma-Line har som den plejer fisket godt det er stadig torsk i 2 til 5 kg. der er flest af men der er også en del op til små 10 kg.der er blevet fanget en sort hummer på 1,5 kg. lidt rødspætter op til ca. 1 kg en del makreller og sej op til 3 kg. der er også ved at være mange grå knurrehaner. der er også en del lubber op til 4 kg. lidt langer op til 6 kg.

M/S Bodil har også været på flere ture. bla. en katte tur det gav ca. 40 katte op til 7,5kg. og rigtig mange langer op til 12kg. torskene har der også været riglige af med en del måler op til 14kg.lidt lubber op til 6 kg. mange sej op til 6 kg. en enkelt brosme på ca. 4kg. nogle fine kuller op til små 3 kg. mange grå knurrehaner op til 530g  og lidt rødspætter op til 1kg.

vi har også været på en grønlandshaj tur vi fik ikke nogle af de store denne gang men vi fik mange pighajer som vi havede levende med hjem til akvariet der blev også fanget mange sorthajer og en del ringhajer.en enkelt lange på ca.6kg. og en del sej op til 5kg. lidt lubber og mange makreller.vi har fået årets første kulmul på 2,7 kg.


Ugen der gik (uge 21)

M/S Emma-Line har været ude en enkelt gang, der fik de årets første makrel, der kom også en del grå knurhaner, samt  lidt små sej og rigtig godt med torsk .

M/S Bodil var også ude en enkelt gang på en 20 timers tur, vi sejlede for langt der var ingen fisk oppe i det dybe  vand så vi sejlede ind på 25 meter vand, her var der så var der torsk nok.

Vi fik en del langer op til 5 kg. lidt sej op til 3 kg. En  enkelt makrel fik vi også så nu er det sommer, vi fik også mange torsk op til ca. 7 kg.samt  kuling fra vest da vi skulle til at hjem, det blæste 18 m/s da vi kom i havn, men vi havde stille vejr hele dagen


Ugen der gik ( uge 20 )

M/S Emma-Line fortsætter sit gode torskefiskeri med mange torsk  op til ca.9 kg. Der kommer også flere grå knurhaner. der har også været en del mørksej  op til ca 1,5kg.

M/S Bodil har været på en 3 dags havkattetur, der blev fanget 49 stk. havkatte med den største på 8 kg. og mange over 5 kg. en enkelt brosme på ca 5 kg. mange langer op til 11 kg. lidt lubber op til ca. 4 kg. sej op til 3 kg.mange rødfisk op til 500g. lidt torsk op til 9 kg.


Ugen der gik uge 19

M/S Emma-Line fisker stadig rigtig godt med torsk der er fanget mange op til 9 kg. knurhaner bliver der stadig flere af som dagene går.langer der der også fanget op til 6 kg. en enkelt rødspætte er der også kommet ind vægten var på ca. 1 kg.

M/S Muddi har været på en 2 dagstur med rigtig godt fiskeri.Der er fanget mange torsk op til 16,1 kg. langer var der også mange af op til 9,5 kg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAM/S Muddi var også på en fladfisketur men det var desværre ikke vejr til den form for fiskeri, der blev fanget ca.20 isinger og en del torsk.

M/S Bodil har også været ude på flere ture. Der er fanget godt med torsk op til 11 kg. en del sej op til 6 kg. lubber har der også været mange af op til 6 kg.langerne har været helt tosset med at bide største op til 11,2 kg.

Vi har også været inde for at fange fladfisk, der var mange rødspætter op til ca.900 g og en del isinge fik vi også. Jeg satte ny bådrekord i skrubbe på 500 g da det er den første skrubbe vi har fanget. en lille knurhane kom der også,der er også blevet fanget en del havkatte op til 6,9kg.

så igen en uge med noget rigtig godt fiskeri.

 


Ugen der gik uge 18.

 

M/S Muddi har været på en 2 dagstur med godt lange og torskefiskeri største torsk på 12,5 kg.og mange langer på 8 kg.lidt sej op til 3 kg.

M/S Emma-Line fisker stadig helt forrygende med torsk, de fleste ligger mellem 2-4 kg med enkelte større i mellem størst på 11 kg. en lubbe dukker også op og knurhanerne er også begyndt at bide. der er mange torsk at lodde på sten-knoldene tæt på land, det lover rigtigt godt for sommerens fiskeri.

M/S Bodil, har været på mange to dags ture, det har været havkatte folk vil fange, og det er da også lykkes de fleste gange at overliste nogle. det gik lidt træg de første par ture, kattene var ikke rigtig vågne, men det er de nu, sidste tur gav 35 katte op til 9,8 kg halvdelen var over 5 kg. langer på 11,5 kg torsk på 13,1 kg og en stime sej er vi også rendt ind i, det gav ca. 50 stk mellem 5 kg-9,25 kg. ny bådrekord i kuller på 3,05 kg, og flotte lubber op til 6 kg, så alt i alt har det været en rigtig god uge

ugen-der-gik-5


Ugen der gik uge 17.

M/S Muddi har været på flere ture i uge 17, vi har været på 20 timers ture med rigtig godt fiskeri med mange fine torsk op til 10 kg.

12 timers turene har også givet fine torsk men der er meget sejltid på de ture da der er langt til torskepladserne,

M/S Emma-Line har også været ude alle dage, med super torske fiskeri med største på 9,6 kg. samt lidt grå knurhaner.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

M/S Bodil har også sejlet hele ugen.Det har været på  katte og torskefiskeri. Der er blevet taget 3-4-5 stk. katte på hver tur op til 8kg.En del langer op til 8 kg. Mange lubber op til 6,5 kg. En del store kuller op til 3 kg. Lidt sej op til 5 kg. Mange torsk op til 13,5 kg.

 

Vi skal vel også lige have med at fiskerikontrollen var om bord ca 50 sømil ude,og der var en håndfuld fiskere der fik en hilsen fra fiskerikontrollen pga manglene fisketegn.

Jeg kan kun opfrordre til at i har orden i fisketegn for vi ved jo aldrig hvor og hvornår de kommer.

 

I må stadig gerne sende billeder til mig vi mangler dem.


Ugen der gik uge 16.

Der har været fuld drøn på alle skibene i dette fantastiske påskevejr.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAM/S Emma-Line har fisket rigtig godt, med mange fine torsk op til 11,5kg, Samt en del lubber op til ca. 5kg, og lidt langer op til 4 kg.

Fiskene er ved at komme ind på de kendte pladser igen, de kom lige så hurtig som de forsvandt, og det er jo bare en sand fornøjelse at se dem igen.

M/S Bodil har også sejlet hele tiden med flere katteture, der er blevet fanget mange fine katte op til 7 kg, med årets største på 11,5 kg.

Dertil kommer godt med torsk op til ca 12 kg, en del sej op til 5 kg, nogle fine lubber op til 6,5 kg, vi har også fanget mange kuller op til 3,05 kg,samt langer op til 8 kg.De første knurrehaner er også kommet på dæk.

Jeg har selv været ude med M/S Muddi på en torsketur, der var rigtig godt med fine torsk op til 10,5 kg, samt og en enkelt lange på 4 kg.

 


Ugen der gik ( uge 14-15 )

M/S Emma-Line  har været på mange ture i de sidste dage med jævn godt torske fiskeri med de største på 10 kg.Dertil kommer en del lubber op til 5 kg.

M/S Muddi har også været ude på en 20 timers tur, her var fiskeriet rigtig godt med torsk op til 10 kg, og lubber op til 4 kg.

M/S Bodil har også været ude på flere ture,på et par af turene var fiskeriet på det jævne med halv dårligt fiskeri på vragene det skyldes at vi har fisket efter havkatte og de er ikke så sultne nu, men det kommer nok snart, bedste havkatte tur gav 10 stk op til 6,6 kg.

Der blev også fanget en del langer op til 8 kg, torsk op til 10 kg, sej op til 7 kg, lubber op til 5 kg, kuller op til 1,7 kg, en enkelt rødspætte på ca. 700g samt hvilling op til 700g .

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVejeret ser rigtig godt ud den næste uge så vi sejler vidre på fuld kraft med alle både.

Hvis der er nogle der har billeder fra M/S Emma-Line vil vi gerne låne dem.

M/S Emma-Line er lige blevet synet så nu kan den sejle i 5 år igen.